Могучие гиганты

Елена Вешняя
Могучие гиганты,
Красавцы амаранты!
Раскидистые,  красные,
Отчаянно прекрасные!
Могли бы любоваться
Собою в зеркалах,
Могли б за дам сражаться, 
Стихами баловаться.
Их нервы крепче стали,
А на груди медали.
И за отчизну пали б
С улыбкой на устах!

           6.06.15 г.