Головна причина ожирiння

Олександр Мачула
Товстіють люди зовсім не від їжі
і надлишок калорій не біда.
Для тих, хто має надто круглі крижі
надмірною здається вже й вода.

Унаслідок детальних спостережень
мій висновок можливо вразить всіх –
не треба в харчуванні геть обмежень,
всьому виною тривіальний біг!

Ви тільки вийдіть в парк і подивіться,
хто бігає ще зранку без штанів,
на їх масні млинцево-круглі лиця,
де майже сто відсотків товстунів!

10.09.2018