Прокинувся новий ранок

Белякова Светлана Николаевна
Прокинувся новий ранок.
Зоря - зоряниця
посміхається наче молодиця.
Красуня світанкова
розкинула чарівні крила,
на злагоду та
щасливі днини.
Шляхетно вітає усе навкруги -
гори, долини,річки - перлини.
Подібне траплялося і в прадавні часи,
та й досі ця мудрість на чолі.
Світить сонечко, бере у свій полон
без ніяких перепон.
Гілля дерев під вітром гнеться,
йому вклоняється.
Вдячна Тому, хто править людьми на Землі!
Та завдяки клятій війні,
я бідне серце наче загубила.
Кара Долі сувора,
та вона, наче сліпа,
не бачить непомірних зусиль
та добра.