Софiйка

Олександр Мачула
Дівчинка Софійка – мила чародійка,
жвава і цікава, гарна мов весна.
Мрійниця Софійка – як нова копійка,
пава величава, квітка чарівна.

Підростай, Софійко, у батьків вас двійко,
доньки дві чудові, сестри-ластівки.
Дасть Господь і буде у сім’ї вас трійко –
братика малого стрінуть залюбки!

11.09.2018