Поетичнi частiвки

Олександр Мачула
Красапета з лісапетом –
мов ганчірка для поета,
шо червоним майорить
й надихає твір створить.

Про жіночу файну вроду
і високу в світі моду,
про потрясний макіяж,
про веселощі й кураж.

Одягла нічну сорочку
й роздяглася на пісочку –
не розкажеш у вірші,
що в поета та душі…

11.09.2018