Р. Т

Варвара Ларина
Цікаво, а він закохався б
У почерк моєї поезії?
Чи коли-небудь стала би
Варта оцінки теплої?
Мої слова можуть невпевнені
Стати колись гарячими,
Не з алебастру леплені,
Душею власноруч златані?
Чи схожі з ним меридіанами,
Грінвічами чи долями?
Хоч не віршами – щирістю?
Емоційною важко-легкістю?

13.06.2017