М й кольоровий к т

Варвара Ларина
Мій кольоровий кіт.
На мене дивишся глибокими очима.
Душевних порухів сусід –
Тебе одного я б любила.
За загадкові очі,теплі лапи,
За хвіст, який раптово хвилею у ніс,
За муркотіння тихе на канапі,
За те, що в снах мене несеш у ліс.
У ліс надії, кольору і спраги.
У ліс омріяний, здійсненний і палкий.
Жах ірреальний тут не має влади…
– Кіт! Забирай мене у світ! Мерщій!
І ти приходиш світлий і спокійний,
Кладеш пухнасті лапи на живіт.
Без тебе світ не був би милий,
Глибокоокий кольоровий кіт.

18.04.2017