Пошуки

Варвара Ларина
Несвідомо йти до свідомого
Через терни власних думок,
Зустрічати того й декого
Перед дверима «Open» та «Lock».

Відчувати поштовхи долі,
Пересвідчення чуйних душ.
Ще не з’ївши ні граму солі,
Дозволяєш: «Межу поруш!»

Свідомо шукати мудрого,
В результати знаходити «це».
Через ліси досвіду сумного
Несвідомо шукати тебе.

17.05.16