Очима дитини

Раиса Киевская
Як солодко спати в соломі на полі
І сонячний промінь ловити в долоні!
Волошки збирати, метелик спіймати
І з друзями потім в футбол поганяти!

На вишню залізти в садку у бабусі,
Не їсти брудних, не піддатись спокусі...
Вареники з вишнями - це ж смакота!
Так вабить мене цих садів красота!

Люблю свою землю, бо тут народився,
Її шанувати від діда навчився.
Його працьовитість та щирість і чуйність
Знайшли відгук в серці.Я вдячний за мудрість.

Благаю дорослих - на мить зупиніться!
Погляньте навкруг, як зерно колоситься!
Родюча земля так надіється жити,
Навіщо ж її руйнувати, палити?

Хіба ж не чудово піднятись у гори,
Зібрати врожай, покупатись у морі?
Нехай нам завжди посміхається сонце,
Розбудить ласкаво, загляне в віконце...

......ЛЮБІТЬ СВОЮ ЗЕМЛЮ, ЯК ЛЮБЛЮ ЇЇ Я !!!