Де ти?

Вера Бондаренко-Михайлова
Знову Осінь-царівна прийшла золотою.
Вітер крони куйовдить деревам в саду.
А я знов повертаю в думках за тобою,
День і ніч виглядаю: тебе, любий, жду.

Де ти? Як там живеш? І чому забарився?
На осінніх вітрах зойк до тебе летить.
Чи в гаях заблукав ? Чи з дороги ти збився?
Чи кохаєш ти іншу – забув, як болить?!