За котылося колэчько

Николай Глухинько
За котылося колэчко, та ще и крутылось.
А молода дивчинонька в козака влюбылась.
Полюбыла тай нэ знала, вона своей доли,
А ёго нэ шанувать нэ було в нэй воли.

Вильным був лыш той козак,
молодый цикавый.
Вин ны знав, шо жызнь яка,
Тай нэ мушив справы.

Розлучила их судьба, та по свиту вие.
А молоду дивчиноньку , ны хто нэ жалие.
Прожила вона года, наче и нэ жила,
Щастья доли в жизни цёй, вона нэ имила.

За котылося колэчко, та ще и крутылось.
А молода дивчинонька в козака влюбылась.
Була молода дурна, соби жизнь сломала,
Лучшеб того козака зроду и нэ знала.