Твае раны зажывуць

Дарья Менделева
Ці знойдзеш ты свае раны,
Якія кровяць даўно.
Калыска мамы і таты - гэта больш, чым дом.
Яны залечаць цябе і дадуць цяпло.
Расскажуць пра свае раны і, мабыць, дапамогуць
З жыццём.