А Вам нема коли дивитися на Небо

Катерина Жебровська
А Вам нема коли дивитися на Небо…
Вам не з руки читати вірші і казки…
Життям керують неприборкані потреби…
Хлібам насущним мало місця на столі…

А Вам нема коли до серця прислухатись…
Лунають навколо вимоги голосні…
Чого його красою Неба перейматись?
Хай стане сил добра надбати на Землі…

А Вам нема коли побачити, почути,
Як стигне Тиша, перелита через край…
А Вам нема коли спинитись і відчути
Своє глибинне Я, що прагне до злітань…

13.09.2018