Первомайський

Алла Заночкина 7
Наше маленьке, рідне місто,
Де мешкають чудові люди..
З глибоким, дивовижним змістом,
Немов мальовані етюди..

Вітаемо тебе зі святом!
Та й щіро, від душі бажаєм,
Щоб стало місто ти багатим,
Чудовим, дивовижним раєм..

Є в нашім місті люди різні,
В різноманітніших уявах..
Е доброзичливі і грізні,
Бездійні, та й рішучі в справах..

Але ж які б вони не були,
Усіх їх місто привітає ..
Знайде всім місце, приголубить..
Маленьке місто в серці з раєм..

Багато мешкає тут націй,
Та Первомайский всім радіє..
Знайде по справах, добрій праці
Всіх телебачення "Надія".

Прославить на осю округу
Героїв праці та дозвілля..
Для когось стане кращім другом,
Та ще й здійснить чиїсь-то мрії..

А гарний парк який у місті!
Та в мерії дотепна влада..
З новим підходом урочистим
Все в місті доведе до ладу..

Все для людей, бо люди гарні,
Талановиті, працьовиті..
Та в них бажання не захмарні-
Щоб в злагоді, та в мирі жити..

У нас живуть чудові люди,
Душевні, та усім привітні ..
Дай Боже їм у повні груди
Лише щасливого повітря!

Ще диво є - палац культури..
У ньому люди-діаманти!
Найчарівніщі всі натури
З найдивовижнішим талантом..

Здивують, заворожуть співом,
Або танок для вас станцюють..
Та щє й якимось дивним дивом
Талановито зачарують..

А пекарі які рукасті
На знаменитій фірмі "Рома"..
Який же хліб печуть пухнастий,
Щоб ситі всі були удома..

А щє які ж чудові кащі
Готують "Терра" та "Надія"..
На виробництвах люди наші
Працюють добре, як у мріях..

В садочках, школах, та лікарнях,
У магазинах, та на фірмах ,
Аптеках, ринку, та кав'ярнях ,
Усі як янголи на крилах..

Та хай щастить вам люди милі!
Живіть у злагоді й любові!
Хай ваші дії шановливі
Усім вам збережуть здоров'я!

Нехай же процвітає місто!
Чудове місто Первомайський..
Ми всі у мріях активісти,
Збудуймо ж в діях місто райське!
            (А.З.)
            
               11.09.18