Такого ще не було

Олександр Мачула
В якій країні нині живемо? –
задумайтесь над цим нарешті, люди.
Куди йдемо? Ні, просто летимо!
В яке провалля тягнуть нас іуди?!.

У ці часи керує нами хто?
У нас своїх немає, українців?!
А скільки ще триватиме АТО?
Як довго ще терпітимем злочинців?!

Сягнули вже всесвітнього позору,
такого не було споконвіків,
щоб виявляли ми сліпу покору
і видали своїх захисників!*

Такого не було споконвіків,
сягнули вже всесвітнього позору –
ми видаєм своїх захисників
і виявляємо сліпу покору!*

15.09.2018

* Йдеться про рішення Генпрокуратури щодо видачі агресору учасника російсько-української війни Тимура Тумгоєва, який воював на боці України з листопада 2017 р.