Czekaj jesien, czekaj na mnie

Игорь Гамин
 Czekaj jesien czekaj na mnie
W zlocie ,samotnosci
W szarej ciszy, szarej mglie
Bez mojej milosci.
Pada deszcz nas oplakujac
W zapomnianym oknie
Liscie z nieba nas czarujac
Wszystko w zyciu po mnie.
Padnij z drzewa zloty lisc
Padnij w moje rece
Ja pamietam tylko dzis
I nie bedzie wiecej