Згода

Серж Гудман
ЗГОДА

Забути так важко все те, що криваве...
Коли брат на брата наводить курок...
Країну торгують цинічно та жваво...
Але прийде час справедливості, крок...

Ми маємо стати в єдинім пориві...
Той силой Любові, що нас об'єдна...
Той силой, що скріпить у Вірі та мирі...
Щоб була Щасливою Ненька жива...

Так, різні ми, дійсно і це наша сила...
Століттями нас  намагались водить...
Але настав час усі свинськії рила...
Прибрать від корит та їх іго розбить...

Ми знаєм, нарешті, як бути нам далі...
Як Злагоди нам досягти між собой...
Відкинем ми спір, недовіру та граблі...
Синами ми є України святой...

Ми Згоду підпишемо сестри та браття...
Нарешті наш час, тепер Своя гра...
З Любов'ю, свободою волі, завзято...
Сотворюєм зміни, зростаєм, пора...