Чарльз Маккей. Рай и Ад

Нина Пьянкова
Рай – место или строй души?
Испытано стократ:
Любовью создаётся Рай,
А Ненавистью – Ад.


Charles Mackay
HEAVEN AND HELL.

Is Heaven a place, or state of mind?
Let Old experience tell,
Love carries Heaven where’er it goes,
And Hatred carries Hell.