Зiзнання

Олександр Мачула
Принцесо люба, юна молодичко,
вишнева квітко, серно чарівна!
Русалко ніжна, лагідна синичко,
казкова феє, ти – сама весна!

Красуне, рибко, світанкова зоре,
голубко сиза, мавко лісова!
Моє кохання – море неозоре,
його не здатні передать слова.

Твої глибокі і ласкаві очі,
як ті волошки, що в житах зорять!
Створив шедевра всемогутній зодчий,
щоб хтось не міг ночами вільно спать…

16.09.2018