Из Джез Брул - Старые друзья

Юрий Иванов 11
                ДЖЕЗ БРУЛ


                СТАРЫЕ ДРУЗЬЯ


                Встреча старых друзей
                создаёт впечатление
                вашего возвращения в прошлое,-
                туда, где вам и место.

                Пересказ старых историй
                вызывает смех,
                который громче,
                чем был когда-то.

                Старые друзья это сокровища;
                дороже золота,
                дороже денег;
                Они дают нам полнейшую радость.


                16.09.18
               
               

               



Old Friends - Poem by Jez Brul

Meeting old friends
creates a feeling
that takes you back
to where you once belong.

Retelling old stories
brings laughters
that sound louder
than you did before.

Old friends are treasures;
more than gold,
more than money;
They give us pure joy.