Panie moj, a gdzie jest Bog

Игорь Гамин
Panie moj, a gdzie jest Bog
Ten ktorego kocham
Gdzie do niego czysty prog
 Go po nocach wolam.
Niech odezwisie do mnie
Kroplej z nieba deszczu
Moze przyjdzie niech we snie
Snem bajecznym wreszcie.
W szarym grzechu zyje swiat
On opuciil Ziemie
Tylko Aniol bialy brat
W niebie zyje cienia.