Холоднi днi

Марина Чиянова
ХОЛОДНІ ДНІ




Ці холодні дні

падають, немов комети.

Сидимо самі,

а навколо нас - намети.



Приспів


Найсвятіше — це наші спогади,

це світи, що без ізоляції

проведуть нас у дні, наповнені

спостереженням трансформації


Страх забути нам

не вдається, і ніколи

не була сповна

пройдена жорстока школа


І торішній сніг

через сни прорветься знову.

Необачність — гріх,

але радість — це основа.


© Марина Чиянова