Вiрш про сiчень -2018

Марина Чиянова
ВІРШ ПРО СІЧЕНЬ - 2018

Чиянова Марина Вікторівна
Опубліковано 15.01.2018


Нові починання, нові відчуття

Так легко здіймаються вгору...

Вирує легке новорічне життя,

А серце втрачає опору.


Танцюють сніжинки в хурделиці дні,

Вони неосяжні та білі,

І сяють святкові величні вогні,

Повсюди прекрасне дозвілля...


Несеться, як віхола, свято у дім,

І спогади линуть до серця,

Січневі мелодії в`ються нові

Навколо спокійних сентенцій.


Нові сторінки та нові імена,

І Янус — ознака природи,

Крізь сніг виринає прозора стіна -

Зима мовчазної свободи.


(С) Марина Чиянова