Зул хтана. Цифери мез...

Пакизат Фатуллаева
Зул хтана. Цифери мез
Элязава ч1урарал,
Ц1велин тарни, пешер вегьез,
Ала къаних гарарал.

Хилер цик кваз, ст1ал к1вахьиз,
Кьунва ада сефил кьер:
Алахънава пешер к1ват1из,
Аватзавай зулун цел.

Бес зун вуч я, хъфей-хъфей
Зулун йикъахъ шелзавай,
Гагь галтугиз йисахъ туьхвей,
Гагь ц1ийидал зверзавай...