На вiльну тему

Поэт Закарпатья Василий Галас
На вільну тему
я щось малюю.
Озерну воду
веслом хвилюю.
Зелені верби
додав навколо -
де щойно риба
вчинила коло.
Хмарки і зблизька
і далиною.
Цибата чапля
над мілиною.
А де глибоко -
лілеї-зорі,
і мрійні води
ще більш прозорі...

Удався колір
з напівтонами.
Казкове диво
все поруч з нами.
Я глянув - ніби
жива картина.
У неї душу
я вклав - дитина.

Вересень 2018