Хурделиця

Поэт Закарпатья Василий Галас
Полинув сніг - і почалося...
Ячить у вікна буревій.
Здається - й дім перелякався,
і світ навколо сам не свій.
Ні голосів нема ні звуків,
неначе видуло слова...
Оця хурделиця - надовго.
Зима не іграшки бува.

Вересень 2018