Що, казати?

Татьяна Брезицкая
               
Ой, що мені казати, втомилась донестями
І плачуть, мої очі, так часто вечорами
А серденько, так б'ється, не може вже мовчати
Так хочеться кричати,як біль ту вгамувати
          
Були б у мене крила, то я би полетіла
Я б з Янголом у небі, кружляти, так хотіла
Спустошена душа моя, де силоньки набратись
Де біль свою розвіяти,щоб більше не страждати