18. 09. 2018 Рефлексия

Светлая Две Тысячи 10
Ты нешта меў на ўвазе, сябар? Бо верасень праходзіць ужо апошні сёлета свой шлях. Далей кастрычнік... Лістапад... Квітнеючы каштан чамусьці не ўражвае. Расчараванне б'е ў сэрца ... і каштан  яшчэ...
Мне да спадобы кучы жоўтага лісцЯ!
У іх бо праўда ўся!