Про вiршi - присвята

Васютович -Большакова Валентина
Про  вірші – присвята
               

Добре слово   для людини цінне,
Веселково сонячно гріє у душі:
У любові ніжне, в посмішці ласкаве,
Як щасливий Всесвіт рано на зорі.

Добре слово – це оті промінці,
Що кохають вірно, пестять у житті,
Щастя подарують, почуття сердечні,
Принесуть  наснагу роду  та сім’ї.

Від усього серця  радісно вітаймо!
Бог почує щирість, побажання всі!
Хай вірші - присвята, дякують за свята,
Прославляють любо  кожного в житті!

19.09. 2018