Вереснева спека

Поэт Закарпатья Василий Галас
Умліває зелень,
і собі - трава.
Вересень - а спека
досі ще трива.
Без дощу краплини
місто і село.
Вересень - а спека
ніби як назло.
Тридцять три... на сонці,
тридцять... у тіні.
Чи вгамують спрагу
нам жовтневі дні...

Вересень 2018