Восени ти як по плану

Алина Мозжерина
Скажи, що трапляється восени?
Із року в рік з'являєшся по плану.
Чи цікавіші сняться тоді сни,
Чи то на душу падають тумани?

А, може, це безглузді ігри злив
На спогади підступно ллють отруту?
Невже мене назавжди полюбив,
І неспроможний  серцем позабути...

Не прислухайся до дощів сумних-
Там, в жодній краплі голос не почуєш.
Я, віриш, переплакала вже їх.
І ти колись ті сльози опануєш.