Закоханiсть i вже

Иван Славко
Ще не любов,
Закоханість і вже…
Не смій робити Богу зауважень!
Акорд цих душ іще у зачинанні
Симфонії світів.
Дрижанням рос на павутинні обізветься
До яблук із долу незабраних
І простягнутих в руці.
У винограді вуст нецілованих –
Іще…
Лиш орось на врожаї
Іще в передчуванні гроз
Блакить осяйна світить
Всіх осени очей,
Всіх равликів зими –
Та нам весна судилась
Богом!