I знову осiнь, вкотрий раз приходить в гостi

Владимир Ольховой
І знову осінь, вкотрий раз приходить в гості,
Розповідає враження за цілий день:
"Як важно йшов кудись з подругами олень,
Що бачила ледь вдалені виднівся острів..."

Сиділа, пила чай рослабленна до млості,
Державши кухлик чудно мовби воду з жмень.
І говорила, що втомилася лишень,
Хутчій мені вже постели будь ласка постіль.

І заспівай на ніч як діточкам пісень,
Бо вже за обрій десь сховався день.
А я ві сні знов полечу кудись за простір.

Далеко, десь за гору де струмок дзлень- дзлень,
Там сяду, відпочину трішечки на пень.
Такі кумедні сни їй сняться часто досі.

Ольховой Владимир. 20 Сентября 2018.