Можe стати дeрeвцeм

Белякова Светлана Николаевна
Може стати деревцем,
та й квітнути навесні.
Слухати солов'їні співи золоті.
Шелест листя, як дзвін буде
чутним навкруги,
бо я ж не на чужині.
Віти -натягнуті струни,
в різнобіччя ізогнуті.
Не чути буде сліз,
лише роса рясна
з кожного листка
викарбує красу гранів срібних.
Мов любов не буду ридати в самоті,
а радітему всьому навкруги.
Нарешті знайде Душа моя спокій,
випрямляться скроні,
я в боротьбі з журбою
протну біль ,
мов гострою стрілою...



Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/