Не прохана, не кликана

Вера Бондаренко-Михайлова
Не прохана, не кликана -
Засвічена була.
Прилинула заквітчана -
Красою зацвіла.

І ніжністю так лагідно
Окрилила – змогла .
І відчай перекреслила
Та сили додала.

Тепер буяй у радощах,
у щасті, і в піснях.
Ми разом заквітчаємо
Сумний тернистий шлях.