Першачки -пiсня для першачкiв музичноi школи-

Поэт Закарпатья Василий Галас
Нам сьогодні пора
в дім великий отой
що музичною школою зветься.
Тільки в пам’яті вже
щемний спогад у нас
про заняття в садку озоветься…
Тільки в пам’яті вже
щемний спогад у нас
про заняття в садку озоветься…

Приспів:
Букети з квіточками!..
Ми стали першачками!..
Танцюємо свій перший
у школі наш танок.
Нові в садочку Вовчики,
Марини, Олі, Ромчики…
А нам в музичній школі вже
справжнісінький дзвінок.
А нам в музичній школі вже
справжнісінький дзвінок.

Ми старанні всякчас.
Знати ноти нам час,
різних кожному знань додається.
Є стежок и стежин
до музичних вершин:
досягти їх старанним вдається.
Є стежок и стежин
до музичних вершин:
досягти їх старанним вдається.

Приспів.

Нас співати навчать,
і сольфеджіо теж,
інструмент осягти доведеться.
Ми прийшли в перший клас –
тож радійте за нас,
і щедруйте – хай нам поведеться.
Ми прийшли в перший клас –
тож радійте за нас,
і щедруйте – хай нам поведеться.

Приспів.

Вересень 2018