На День партизанськоi слави - 22 вересня

Поэт Закарпатья Василий Галас
У дні воєнні ворога
нещадно били ми.
Були і залишилися
сміливими людьми.
День Слави партизанської
сьогодні на землі.
Бо партизанські діяли
загони чималі.
Товкли діди гестапівців,
товкли ущент СС.
Ой було непереливки
тодішньому ЄС!..
У партизан історія
велична. Трударі.
Тож 22 вересня -
їх День в календарі!

Вересень 2018