Чапля

Поэт Закарпатья Василий Галас
Буває чапля біла,
буває чапля сіра.
Уважна - не підпустить
вона до себе звіра.
Одну таку цікаву
пильную в об'єктиві -
і навіть вже зазнята
у різній перспективі.

Яка ж то мила серцю,
і як втішає око...
Мов їй вода - люстерце.
Стоїть де не глибоко.
Шелесть - крило граційне,
мов шия - лебедина.
У об'єктиві - чапля,
а відчуття - людина.

Вересень 2018