Особливо любиш

Левиа
Ти дарував нам діток особливих,
то знак що особливо любиш нас,
плекав Ти їх в небесних нивах,
благословляв діток і не один вже раз.
Вони неначе сонечко яскраве,
що шле проміння пасмурного дня,
вони то відблиски Твоєї слави,
то щедра благодать,Господь Твоя.