Захiд сонця

Поэт Закарпатья Василий Галас
Захід сонця. Небокрай
міниться червоно.
Припадає світу край
до земного лона.
Тіні мороком стають.
Мрійна дивовижа.
До зірок нагірний путь
прокладає тиша.
Спокій має все живе.
Золота година.
Пташок місяця пливе
в небі лебедино.
Місто. Вечір. Ліхтарі.
Миті промайнули -
сонця захід у порі
цій давно... забули.

2006