Мамин урок

Виктор Худаков 4
 
Мамин вивчила урок
Це для мене свято,
І зробила перший крок,
Буде ж їх багато.
Їх багато ще зроблю
І навчусь ходити,
Бо науку, цю люблю,
Можете будити

Я сьогодні не просплю,
Маму погукаю,
Бо ходити, так люблю,
До всього звикаю.
Відпусти матуся знов,
Хай працюють ніжки,
Понесу свою любов,
Я до рідних пішки.

Перший крок, це головне,
Їх багато буде,
Вже чекають скрізь мене,
Найдорожчі люди.
Скоро, скоро побіжу,
Адже силу маю,
Всім вам, дякую скажу,
Науку приймаю.