Дядя

Виктор Худаков 4
 
Все у мене в шоколаді,
Абсолютно добре все,
В гості, я іду до дяді,
Тобто, мама відвезе.
Все тепер мені байдуже,
Дуже весело мені,
Дядя симпатичний дуже,
Знає гарні, він пісні.

Бобре вірші він читає,
Бо пішов у перший клас,
Бо хорошу пам'ять має,
Щира дружба є у нас.
Є племінник у матусі,
Розважає, він мене,
З ним радію і сміюся,
Щастя, він моє земне.

Дуже добрий дядя в мене,
Рада, я йому завжди,
Кажуть молоде, зелене,
Та не бачу в тім біди.
Вже навчилася ходити,
Від матусі до стола,
Ось навчуся говорити,
Не кажіть, що, я мала.