Метелик

Константин Матаков
***

Світло місяця, метелик,
Це його остання ніч
Жити? Неможлива річ
Дуже близько неба стеля

Він слова свої шепоче
Що? Молитва? Каяття?
Повну нiч вiн птах буття
Як вогонь згорають очі..

    240918