Юрист

Дмитрий Сунка
Юрист – творець закону й права,
Хранитель кодексу добра,
Він правду, чесність захищає,
Куди б дорога не вела, 
У нас ярмо – це знак свободи,
Звучать з трибун пусті слова,
Ковчег наш майже зруйнували,
Та знай, не доля в нас така,
Зерно посіяне обману,
Ми рух обрали не туди,
В ЄС навчають будувати,
Міста тримати в чистоті,
В Європі молодь процвітає,
Фундамент віри в них стоїть,
Єдиний лідер допоможе,
Порядок всесвіт облетить,
Феміда мудра подарує,
Народу щастя і любов,
Панує мир в родинах наших,
Верховний Суд з небес зійшов,
Вердикт для кожного готовий,
Куди похиляться ваги?
Розквітне славна Україна,
Стоять величні тут мости!