Вчителям..

Алла Заночкина 7
З дитинства нашого ви з нами любі вчителі..
Наукам та знанням навчаєте нас до пори,
Коли настане час в доросле нам піти життя,
    Та скінчити школярне буття..

Нехай у серці будуть спогади лише в добрі,
Бо учні ваші, то у небі дивні журавлі..
Зростуть, навчаться, полетять де долюшку знайдуть,
Але спогад про вас збережуть..

      Вчителі, вчителі, вчителі..
      Хай щастить вам рідненькі мої.
      Хай повага від учнів завжди супроводжує вас..
      Вчителі, вчителі, вчителі..
      Вам вклоняймося аж до землі..
      Так прийміть у дарунок від щирого серця цей вальс..


Ми дякуемо вам за все, що ви вкладали в нас!
За те, що з нами працювали навіть вільний час..
Спасибі милі за турботу вашу і любов,
     Що вкладаєте в нас знов і знов..


Нехай же любі вчителі вам всім завжди щастить!
І радістю запам'ятається ця світла мить..
Ми так пишаємося тим, що ви всі є у нас
     Та зі святом вітаємо вас!
             (А.З.)
             24.09.18

Песня.. ;