Вересневий снiг

Поэт Закарпатья Василий Галас
Вересневий сніг - і таке бува -
гір запорошив золоті боа.
На календарі осінь. Вкруг - не те.
Перевалом знай віхола мете.
Кришталеві Стой, Гат і Піп Іван.
А над ними хмар сивий караван.
Змерзлі поїзди. Змерзлі промінці.
Лунко теплий крам хвалять продавці.
Збільшився у всіх габарит валіз.
Знов залежний світ від тертя коліс.

Вересень 2018
Закарпаття