Твоi вiтрила - укр. мова

Марат Школьник
Любов! І ти вже маєш крила!
Любов - то непоборна сила,
Дороговказ, твої вітрила!
Плекай її - це зрозуміло.

Обрала нас і прилетіла,
До подвига веде й до діла,
Шляхи нам зоряні відкрила...
Не зрадь дароване світило!