Коломийка Бульки, або Круто стало

Светлана Щербанюк
1

Круто стало – почекало, пішло, переплило.
Мокре зсохло, відчуття в мене забродило.
Таргани твої з моїми, дружбу не заводять.
Думки мої, від твоєї вроди не відходять.

Приспів: 2 рази

Дівка файна та крута,
Личко, як в цибульки,
Виблискують на сонечку
Оченята – бульки.

2

Як ідеш ти та не глянеш: вже мене немає,
Піду ляжу на траву, ляжу – помираю.
Воскреси мене – всміхнися, глянь хоча секунду,
Буду жити та тужити, бо я не забуду.

Приспів: 2 рази

Дівку файну та круту,
З личком, як в цибульки.
А вже очка ті блищать,
Як на дощі бульки.

3

Якби руки малювали не тільки кривульки,
Я б тоді створив мурал, всім на видивульки.
Якби вмів би я складати, віршики до ладу,
Склав би пісню гарну я, про дівчину файну.

Приспів: 2 рази

Файну дуже та круту
Личко, як в цибульки.
Ну, а очі-оченята -
Бульки, бульки, бульки.

4

Бродять думки не виходять, що ж мені робити?
Батько й мати поможіть: треба нас женити.
Буде файна в нас сім’я і діток багато,
Будуть вони гарні всі, як і їхня мати.

Приспів: 3 рази

Такі ж файні та круті
Личка, як в цибульки
Ну а очі-оченята -
Бульки, бульки, бульки!

Р.S музыка народная, кто захочет исполнять, пишите в ЛС.