Небокраю, небокраю..

Константин Матаков
***

Небокраю, небокраю,
Щоб мені побути в раю
На секунду, на хвилинку,
На годину, на краплинку

Дай пожити в царстві світла
Щоб душа за мить розквітла
Небокраю, небокраю,
Від Христа чомусь  тікаю

Як би бути оленятком
І Христовим янголятком
Небокраю, небокраю,
Що сьогодні я бажаю?

    270918