Диво гумореска

Валерий Сентюрин
Онучок,  я – стара  баба,
Від  життя  відстала,
А  як  раніш  хвилювала
Радянська  естрада,
Магомаєв,  як  співав  він,
Як  за  серце  брав,
Соловьяненко,  Гуляєв,
Трошин,  Мулерман...

Всіх  співаків  і  співачок
Знала  тоді  я
В  зошит  переписувала
Пісень  їх  слова,
А  скажи  мені,  онучок,
Це  тобі  задачка,
Хто  ж  тепер  самі  славетні
Співак  та  співачка

Диво  є,  бабусь,  у  свіиі
Звать  Кончита  Вуртс
З  Копенгагена  я  запис
Тобі  покажу,
Так  оте, що  там  побачиш,
Ото, баб,  задачка,
Чи  то  співак  самий  кращий,
А  чи  то  співачка